Lovisenberg Diakonale Sykehus

Er du opptatt av sammenhengen mellom arbeid og helse?

Psykolog – 1 års vikariat

Ønsker du å jobbe i et spennende fagmiljø? Liker du å drive med målrettet psykologisk behandling?

Nå søker vi psykolog til 100 % stilling til Lovisenberg Poliklinikk Helse og arbeid, 1 års midlertidig stilling fra 12.12.22 (eller etter avtale). Du vil jobbe med utredning og behandling av pasienter med vanlige psykiske lidelser som enten er sykemeldt eller står i fare for å bli sykemeldt.

Behandlingstilbudet er jobbfokusert og tidsavgrenset psykoterapi, samt pasientkurs for ulike lidelser og plager. Det drives forskning og systematisk kvalitetsutvikling på klinikken. Pasientene kartlegges med elektroniske spørreskjemaer før, under og etter behandling, og det brukes time-for-time-feedback fra pasienter.

Vi søker deg som er faglig oppdatert og som har interesse for jobbfokusert behandling. Du må ha gode samarbeidsevner og like å jobbe både selvstendig og i team.

Erfaring og utdanning innen tidsavgrenset psykoterapi blir vektlagt. Erfaring fra arbeid innen spesialisthelsetjenesten er en fordel. Du må ha gode kommunikasjonsferdigheter og språkferdigheter i norsk muntlig og skriftlig. Personlig egnethet og gode samarbeidsevner vektlegges. Du må være autorisert psykolog.

DPS funksjonen ved Lovisenberg sykehus består av åtte kliniske seksjoner, tre voksenpsykiatriske poliklinikker, poliklinikk Helse og arbeid, gruppebehandling, ruspoliklinikk, døgnbehandling og ambulant virksomhet. Opptaksområdet er bydelene Grünerløkka, Gamle Oslo og St. Hanshaugen, med totalt ca. 150 000 innbyggere. Vår visjon er å være et dynamisk og inkluderende DPS med fokus på likeverd, mangfold og utvikling av storbykompetanse.

Vi tilbyr et godt og engasjerende arbeidsmiljø, med spennende arbeidsoppgaver og mange erfarne medarbeidere.

Vi vektlegger trivsel og faglig utvikling, med både interne fagdager og ekstern undervisning.

Poliklinikk Helse og arbeid har per i dag 30 medarbeidere hvor 12 jobber fulltid på dagtid og resten er engasjert på deltid i kveldspoliklinikk.

Vi tilbyr:

  • lønn etter overenskomst
  • god pensjonsordning i KLP.
  • gode velferdsordninger og et aktivt bedriftsidrettslag med bredt tilbud.

Poliklinikken Helse og arbeid holder til nye lokaler i Lovisenberggata 21G, Oslo.

For spørsmål om stillingen: Seksjonsleder Mattias Victor 22 04 44 00/481 45 919

Del på:

Referansenr:

2022-203

Fylke:

  • Oslo

Jobbtype:

Vikariat

Heltid/Deltid:

Heltid

Arbeidstid:

Dag

Søknadsfrist:

10.10.2022

Tiltredelse:

12.12.2022 eller etter avtale

Arbeidssted:

Oslo

Kontaktpersoner:

Mattias Victor

tlf: 22 04 57 13

mob: 481 45 919

Adresse:

Lovisenberggt. 17 0440 Oslo