Lovisenberg Diakonale Sykehus

Er du faglig engasjert, og har evne til å inspirere og opprettholde et utviklende miljø?

Ledende spesialsykepleier

Kirurgisk klinikk ved Lovisenberg diakonale sykehus behandler henviste pasienter fra hele landet innen planlagt ortopedi, øre-nese-hals og generell kirurgi. Operasjonsavdelingen disponerer 12 operasjonsstuer. LDS er et landsledende sykehus innenfor funksjonell nese- og bihulekirurgi, laryngologi og ørekirurgi for både voksne og barn. LDS er et av de sykehusene som opererer flest barn i landet. Ved øre-, nese og hals enheten drives kun elektiv virksomhet.

Arbeidsmiljøet på operasjonsavdelingen er faglig stimulerende med god takhøyde og gode kollegaer som ønsker å løfte hverandre. Vi legger stor vekt på en god bemanningssituasjon og høy kvalitet i pasientbehandlingen. Et godt arbeidsmiljø, teamarbeid og god pasientflyt er fokusområder.

Vi søker nå Ledende spesialsykepleier i 100 prosent fast stilling, dagtid til ØNH-enheten

Ledende spesialsykepleier har ansvar for koordinering av operasjonsprogrammet, og oppfølging av den daglige driften i enheten. ØNH enheten disponerer fem operasjonsstuer. Det er forventet at ledende spesialsykepleier har tett tilknytning til det pasientrettede arbeide på operasjonsstuene for å sikre kjennskap til kliniske aktiviteter og utviklingsbehov. Er du faglig engasjert og har evne til å inspirere og opprettholde et utviklende miljø? Da kan du være den vi søker!

Arbeidsoppgaver:

Planlegge og lede gjennomføringen av enhetens operasjonsprogram, og koordinere operasjonssykepleiernes daglige arbeidsoppgaver. Kvalitetssikre enhetens virksomhet ved å utarbeide og oppdatere prosedyrer og kompetanseplaner i samarbeid med avdelingens fagutviklingssykepleier. Planlegge og strukturere opplæring og undervisning i ØNH enheten. Ledende spesialsykepleier har ansvar for varebestilling, som f.eks. implantater. Ledende spesialsykepleier samarbeider med ledende anestesisykepleier, operasjonsavdelingens øvrige fagsykepleiere og fagutviklingssykepleier. 

Kvalifikasjoner:

Søker må ha norsk autorisasjon som sykepleier og videreutdanning i operasjonssykepleie, med erfaring fra ØNH inngrep. Det er ønskelig med erfaring i undervisning- og veiledning. Søker må ha interesse for digitale verktøy og –løsninger samt ha et faglig engasjement og gode samarbeidsevner. Personlig egnethet vil bli vektlagt stor betydning.

Personlige egenskaper:

Vi søker deg som er effektiv, har gjennomføringsevne og «stå-på» vilje. Vi trenger en omgjengelig person som liker teamarbeid, bidrar til et godt arbeidsmiljø og som trives i et aktivt og tidvis hektisk miljø. Du er komfortabel med å ta beslutninger og ser løsninger fremfor problemer. Har du i tillegg interesse for organisering og strukturering samtidig som du er løsningsorientert, kan du være den rette personen for oss!

Vi tilbyr:

Spennende og varierte arbeidsoppgaver i en velorganisert og effektiv enhet. Godt utstyrte, lyse og flotte lokaler. Fridager i turnus, fire ukers fellesferie og fri alle helger og høytider, samt fagdager i turnus. Konkurransedyktige og gode betingelser. Vi kan tilby faglig utvikling ved utstrakt kursvirksomhet i inn- og utland. Sykehuset har et aktivt bedriftsidrettslag og gode velferdsordninger.

Spørsmål om stillingen kan rettes til avdelingsleder Camilla Levin. (Avdelingen er stengt pga ferieavvikling i perioden 2/7 – 31/7).

Del på:

Referansenr:

2022-156

Fylke:

  • Oslo

Jobbtype:

Fast

Heltid/Deltid:

Heltid

Arbeidstid:

Dag

Søknadsfrist:

09.08.2022

Tiltredelse:

Etter avtale

Arbeidssted:

OSLO

Kontaktpersoner:

Camilla Levin

mob: 960 92 751

Adresse:

Lovisenberggt. 17 0440 Oslo