Lovisenberg Diakonale Sykehus

Er du vår nye kollega? Vi søker dyktig og engasjert sykepleier til vår dagkirurgiske avdeling!

Sykepleier/intensivsykepleier

Er du en faglig engasjert sykepleier som søker nye utfordringer? Blir du motivert av å jobbe i team, og evner å holde hodet kaldt når det gjelder? Da kan det være deg vi søker!

En av våre flotte sykepleiere skal gå av med pensjon og vi søker derfor etter hennes etterfølger. Vi ønsker deg som vil jobbe på dagkirurgen i 100% fast stilling. Stillingen er ledig fra 01.08.2022. Ved eventuelt internt opprykk kan det bli ledig vikariat.

Kirurgisk klinikk behandler henviste pasienter fra hele landet innen planlagt ortopedi, generell kirurgi og øre-nese-hals. Avdelingen består av en dagkirurgisk og en postoperativ del som sammen betjener 12 operasjonsstuer. Dagkirurgen er pt åpen fra kl 07-18 mandag til fredag. Dagkirurgen samarbeider med postoperativ om pasientflyten. Klinikken disponerer i tillegg to sengeposter samt poliklinikk.

Ved klinikken arbeides det bevisst og målrettet med sykepleiefaglig utvikling, hvor den enkelte medarbeider er med i utviklingsarbeidet. Vi har egne fagutviklingssykepleiere som jevnlig underviser på avdelingen. I tillegg arrangerer vi undervisningsdager, og våre ansatte deltar jevnlig på kurs og konferanser. Vi har individuelt tilpasset opplæringsprogram for nyansatte.

Vi ser etter deg som setter pasienten i sentrum, er nøyaktig og løsningsorientert, og som har evne til å jobbe strukturert og effektivt i et til tider hektisk miljø. Du har et ønske om å inspirere de rundt deg, og har lyst til å være med på å opprettholde og utvikle det gode fag- og arbeidsmiljøet vi har. Du trives med å samarbeide med andre, men er også ansvarsbevisst og trygg i sykepleierrollen, og er derfor også komfortabel med å arbeide selvstendig. Personlig egnethet for stillingen vektlegges.

Kvalifikasjoner:

  • Autorisert sykepleier/spesialsykepleier
  • God faglig innsikt
  • Gode samarbeidsevner og fleksibilitet
  • God muntlig og skriftlig fremstillingsevne

Hos oss vil du inngå i et hyggelig og faglig stimulerende arbeidsmiljø, som er preget av nysgjerrighet, åpenhet og gjensidig respekt mellom faggruppene. Klinikken er lokalisert i sykehusets hovedbygg sentralt i Oslo, og er en del av et sykehus med lange tradisjoner og et levende verdigrunnlag.

Vi tilbyr lønn etter overenskomst, og god pensjonsordning i KLP. Sykehuset har gode velferdsordninger og et aktivt bedriftsidrettslag med bredt tilbud.

Vi vil fortløpende gå igjennom søkere og kalle inn til intervju, så det anbefales å søke på stillingen så snart som mulig.

Del på:

Referansenr:

2022-112

Fylke:

  • Oslo

Jobbtype:

Fast

Heltid/Deltid:

Heltid

Arbeidstid:

Dag

Søknadsfrist:

25.05.2022

Tiltredelse:

Etter avtale

Arbeidssted:

OSLO

Kontaktpersoner:

Tor Henning Røsstad

mob: 996 17 622

Adresse: