Lovisenberg Diakonale Sykehus

Er du faglig engasjert og har evne til å inspirere og opprettholde et utviklende miljø? Da kan du være den vi søker!

Ledende spesialsykepleier til fag- og driftsteam - Ortopedisk enhet

Kirurgisk klinikk behandler henviste pasienter fra hele landet innen planlagt ortopedi, generell kirurgi og øre-nese-hals. Arbeidsmiljøet på operasjonsavdelingen er faglig stimulerende, preget av nysgjerrighet, åpenhet og gjensidig respekt mellom faggruppene. Vi legger stor vekt på en god bemanningssituasjon og høy kvalitet i pasientbehandlingen. Et godt arbeidsmiljø, teamarbeid og god pasientflyt er fokusområder. LDS er et kompetansesykehus innen implantatkirurgi og artroskopisk skulderkirurgi. Ved ortopedisk enhet drives kun elektiv virksomhet.

Vi har nå ledig følgende stilling:

  • Ledende spesialsykepleier i 80 - 100 prosent fast stilling, dagtid

Stillingen utgjør en del av et team, bestående av en enhetsleder og to ledende spesialsykepleiere, der alle har ansvar for generell drift og fag i ortopedisk enhet. Det er forventet at ledende spesialsykepleier har tett tilknytning til- og deltar i pasientrettet arbeid på operasjonsstuene. Ledende spesialsykepleier skal opprettholde og sikre kunnskap til kliniske aktiviteter og prosedyrer samt identifisere utviklingsbehov.

Arbeidsoppgaver:

Delta i drift av ortopedisk operasjonsprogram og koordinere operasjonssykepleiernes daglige arbeidsoppgaver. Stillingen innebærer aktiv deltakelse på operasjonsstuene og veiledning av ansatte og studenter. Kvalitetssikre enhetens virksomhet ved å utarbeide og oppdatere prosedyrer og kompetanseplaner i samarbeid med fag- og driftsteam og fagutviklingssykepleier. Planlegge og strukturere opplæring og undervisning i ortopedisk enhet. Fag- og driftsteamet har ansvar for varebestilling til ortopedisk enhet, som f.eks. protesekomponenter. Ledende spesialsykepleier
samarbeider med operasjonsavdelingens øvrige fagsykepleiere og fagutviklingssykepleier.

Kvalifikasjoner:

Søker må ha norsk autorisasjon som sykepleier og videreutdanning i operasjonssykepleie, med erfaring fra ortopediske inngrep. Det er ønskelig med god kunnskap om artroskopiske kne- og skulderinngrep. Det er også ønskelig med erfaring i undervisning- og veiledning. Søker må ha interesse for digitale verktøy og –løsninger, samt ha et faglig engasjement og gode samarbeidsevner.
Personlig egnethet og sammensetning av fag- og driftsteamet vil bli vektlagt stor betydning.

Personlige egenskaper:

Vi søker deg som er effektiv, har gjennomføringsevne og «stå-på» vilje. Vi trenger en omgjengelig person som liker teamarbeid, bidrar til et godt arbeidsmiljø og som trives i et aktivt og tidvis hektisk miljø. Har du i tillegg interesse for organisering og strukturering samtidig som du er løsningsorientert, kan du være den rette personen for oss!

Vi tilbyr:

Spennende og varierte arbeidsoppgaver og en velorganisert og effektiv enhet. Fridager i turnus, og fri alle helger og høytider, samt fagdager i turnus. Redusert arbeidstid kan imøtekommes. Vi kan tilby faglig utvikling ved utstrakt kursvirksomhet i inn- og utland og veiledningskurs internt/eksternt.

 

Del på:

Referansenr:

2022-106

Fylke:

  • Oslo

Jobbtype:

Fast

Heltid/Deltid:

Deltid
Heltid

Arbeidstid:

Dag

Søknadsfrist:

23.05.2022

Tiltredelse:

Etter avtale

Arbeidssted:

Oslo

Kontaktpersoner:

Camilla Levin

mob: 960 92 751

Adresse: